У День здійснення мрій мешканці геріатричного пансіонату здійснили мандрівку Львовом на “Чудо-поїзді”

У День здійснення мрій мешканці геріатричного пансіонату здійснили мандрівку Львовом на “Чудо-поїзді”

25.09.2023

У День здійснення мрій, сьогодні, 25 вересня, кількадесят мешканців Львівського геріатричного пансіонату вирушили у пізнавальну мандрівку історичним центром Львова.

У супроводі аудіогіда мешканці пансіонату дізналися історію старовинних кам'яниць, церков, костелів і монастирів, а також про історичні події, які відбувалися у місті впродовж багатьох століть.

Для багатьох учасників екскурсії поїздка містом стала відкриттям. “Дуже гарно розказували та показували. Я тут майже десятий рік, відколи виїхала з Донбасу. Завжди ходила і дивилася, а тут ще й розповіли. Дуже добре, я дуже задоволена”, – поділилась враженням Олена Яківна.

“Дуже-дуже сподобалося. Я із Києва, і до певного часу ніколи не бувала у Львові. А тепер уже звикла до нього. Екскурсія мене зворушила. Дай Боже, щоб у цьому місті всі були здорові та щасливі. Я задоволена і дуже дякую”, – розповіла пані Ніна.

У поїздці взяли участь 35 мешканців пансіонату.

“Сьогодні День здійснення мрій. І ми задумали здійснити для цих людей маленьку мрію – побачити Львів, проїхатися вуличками міста, почути те, чого вони ще не знали, побувавши за стінами геріатричного пансіонату, – розповіла начальник відділу гуманітарної політики та міжнародного співробітництва виконавчого апарату Львівської обласної ради Ярина Чернявська. – Ідея виникла спонтанно. Хотілося внести у їхнє життя краплинку новизни, щастя і добра. Ми щасливі, що нам це вдалося”.