Вихованці Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді провели толоки до Міжнародного Дня Землі

Вихованці Центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді провели толоки до Міжнародного Дня Землі

26.04.2023

Вихованці творчих учнівських об’єднань комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» разом із педагогами провели зелені толоки до Міжнародного Дня Землі, який щорічно відзначається 22 квітня.

«Вихованці гуртка «Юні охоронці природи», який працює на базі філії Бірченська ЗОШ І-ІІ ступенів Великолюбінського ЗЗСО І-ІІІ ступенів, впорядкували символічну могилу «Бійцям за волю України» у с. Бірче.

Екологічну акцію «Створюємо ліси разом» з озеленення території урочища Павлів спільно з працівниками Сколівського лісництва провели вихованці гуртка «Юні екологи», що працює на базі Сколівського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №2 ім. Стефанії Вітрук. Вони висадили саджанці явора звичайного та ялини європейської, вирощені в розсаднику лісництва. Також діти очистили від сміття прибережну територію потічка, який впадає в місцеве озеро», - повідомили в обласній комунальній установі.

Із користю провели цей день і вихованці гуртків, які працюють на базі Львівського обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді. Діти прибирали територію Центру, взяли участь у впорядкуванні навчально-дослідної земельної ділянки.

«Вихованці гуртка «Дендрологія з основами озеленення», що працює на базі комунального закладу Львівської обласної ради «Львівський ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Крут», упорядкували територію біля своїх навчальних корпусів, перекопали ґрунт під новий квітник, а на місці старої альпійської гірки засіяли новий газон», - розповіли в Центрі еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.