Юрій Гудима провів зустріч із делегацією провінції Сичуань Китайської Народної Республіки

Юрій Гудима провів зустріч із делегацією провінції Сичуань Китайської Народної Республіки

31.10.2019

 

Сьогодні, 31 жовтня, в межах ХІХ Міжнародного економічного форуму «Invest In Lviv Region» відбулася зустріч із делегацією провінції Сичуань Китайської Народної Республіки.

З  делегацією зустрілися заступник голови  Львівської обласної ради Юрій Гудима та перший заступник голови ОДА Василь Лозинський.

«Від імені Львівської обласної ради вітаємо делегацію Китаю на Львівщині. Хочу зазначити, що незважаючи на те, що в обласному парламенті представлено 9 фракцій, ми спільно  з виконавчою гілкою влади намагаємося працювати спільно задля розвитку нашого регіону, - зазначив Юрій Гудима. - Львівщина – це ворота у Європу. Область, яка має великий потенціал в розвитку, зокрема гірських територій. Ми зацікавлені всебічно говорити про залучення інвестицій в область та налагоджувати співробітництво між Львівщиною та китайськими містами» .

Сторони обговорили  також пропозиції щодо співпраці, зокрема йшлося про можливість відкриття прямого авіасполучення між Львовом і китайськими містами, окрім того влада області закцентувала увагу присутніх на промоції туристичного потенціалу Львівщини серед китайських туристів та львівських вишів для студентів з Китаю.