Профільна комісія підтримали внесення змін до двох обласних програм соціального захисту

Профільна комісія підтримали внесення змін до двох обласних програм соціального захисту

11.03.2019

 

Сьогодні, 11 березня, відбулося засідання постійної комісії  з питань охорони здоров’я, материнства та соціального захисту.

Депутати підтримали внесення змін до «Комплексної програми соціальної підтримки у Львівській області учасників АТО (ООС) та їхніх родин, бійців-добровольців АТО, а також родин Героїв Небесної Сотні на 2018-2020 роки» та до «Комплексної програми соціальної підтримки окремих категорій громадян Львівської області на 2018-2020 роки».

Зокрема, змінами передбачається: встановлення у 2019 році одноразової адресної допомоги ветеранам УПА та політичним в’язням і репресованим у розмірі 1,4 тис грн; надання одноразової адресної допомоги бійцям-добровольцям у розмірі 1 тис грн; створення соціального підприємництва у форматі НВЦ «Швейна фабрика»; встановлення табличок пам’яті з іменами загиблих учасників АТО (ООС) з Львівщини на території Тернопільської області.

Вищеназвані ініціативи розгляне сесія Львівської обласної ради у вівторок, 12 березня.

Додамо, що комісія під час засідання розглянула низку звернень, листів від громадян, установ та організацій галузей охорони здоров’я та соціального захисту.