У Львівській національній галереї мистецтв вчили основ національного спротиву

У Львівській національній галереї мистецтв вчили основ національного спротиву

28.03.2024

Сьогодні, 28 березня, Комунальний центр Львівської обласної ради підготовки населення до національного спротиву спільно з інструкторами добровольчого формування територіальної громади №2 провели навчання для працівників Львівської національної галереї мистецтв.

Слухачі навчальних курсів засвоїли принципи роботи з протитанковим комплексом малої дальності NLAW, а також навчилися користуватися стрілецькою зброєю.

«У рамках співпраці з ДФТГ №2 сьогодні проводимо навчання для керівництва та працівників Львівської національної галереї мистецтв. Навчання відбувається у два етапи. Спершу слухачі освоюють NLAW, а опісля відбувається навчання зі стрілецькою зброєю. Всім необхідним обладнанням, з яким ми працюємо, макетами зброї забезпечили інструктори добровольчого формування територіальної громади», – зазначив керівник Львівського обласного центру підготовки населення до національного спротиву Ярослав Мандрук.

Нагадаємо, у березні Комунальний центр Львівської обласної ради спільно з інструкторами ДФТГ №2 розпочали навчання цивільного населення основ національного спротиву. На курсах навчають також тактичної підготовки й медицини, навичок виживання і користування різною зброєю. Навчання планують масштабувати й в інші громади Львівської області.