У Львові відкрили сучасний симуляційно-тренінговий центр для навчання молодшого медичного персоналу

У Львові відкрили сучасний симуляційно-тренінговий центр для навчання молодшого медичного персоналу

23.12.2020

У середу, 23 грудня, у Львівському медичному фаховому коледжі післядипломної освіти урочисто відкрили сучасний симуляційно-тренінговий центр. 

Тут розташовані кабінети для тренінгів у сімейній медицині, педіатрії, акушерського догляду, медсестринського догляду, кабінет тренінгів медсестринських навичок, кабінет для навчання оптометристів, кабінет інформатики тощо.

У своєму вітальному слові голова Львівської обласної ради Ірина Гримак зазначила: «Приємно брати участь у відкритті такого сучасного навчального центру, який створений  на базі Львівського медичного фахового коледжу післядипломної освіти. 
Такої навчальної бази не має жоден заклад в області. Загальна площа центру приблизно 600 квадратних метрів. Тут є і кабінет акушерського догляду, і сімейної медицини, і педіатрії, і медсестринського догляду, а також кабінет інформатики та конференц-зал.
Дякую натхненникам створення центру, переконана це допоможе студентам отримати сучасні практичні навики, підвищити якість медичної освіти та медицини загалом».

Також Ірина Гримак вручила Грамоти Львівської обласної ради кращим медичним працівникам обласних установ охорони здоров’я.

До слова, симуляційно-тренінговий центр розташований на вул. Липинського, 54. 
Відкриття Центру приурочили до року медсестринства в Україні.