В лікарні ОХМАТДИТ відкрили четверту палату підвищеного комфорту

В лікарні ОХМАТДИТ відкрили четверту палату підвищеного комфорту

29.07.2021

У комунальному закладі Львівської обласної ради Львівській обласній дитячій клінічній лікарні «ОХМАТДИТ» за кошти благодійників відремонтували уже четверту палату для маленьких пацієнтів.

В кожному з облаштованих приміщень встановлено нові меблі, побутову техніку, закуплено постільну білизну та іграшки для дітей.

Нагадаємо, перебування в такій палаті є безкоштовним, адже всі витрати оплачують меценати.

Цього разу палату відремонтували за кошти голови комісії з питань інженерного, житлово-комунального господарства, інфраструктури та паливно-енергетичного комплексу Григорія Козловського. Він вирішив долучитися до ініціативи ремонту лікарняних палат , яку започаткувала депутатка облради Тетяна Бей. Він вважає, що це дуже доречна та актуальна ідея.

За словами Григорія Козловського, цей заклад для кожного мешканця Львівщини важливий з дитинства, а практика ремонту соціально важливих закладів за приватні кошти існує у всьому світі.

«Коли ми були дітьми, то нас тут лікували. Тепер ми возимо сюди власних дітей. В ОХМАТДИТі завжди надають якісну медичну допомогу, тут працюють дуже хороші спеціалісти. То ж медикам і маленьким пацієнтам варто створити хороші умови. Тепер ми плануємо ще відремонтувати приміщення, у якому буде ігрова зона для дітей, щоб вони не боялися їхати в лікарню, а знали, що їх тут чекає затишна привітна атмосфера», - розповів Григорій Козловський.