Валентин Харлов привітав учасників конференція «Управління системою економічної безпеки: від теорії до практики»

Валентин Харлов привітав учасників конференція «Управління системою економічної безпеки: від теорії до практики»

19.04.2019

У Львівському державному університеті внутрішніх справ сьогодні, 19 квітня, розпочала свою роботу Всеукраїнська науково-практична конференція «Управління системою економічної безпеки: від теорії до практики».

Привітати учасників конференції завітав керуючий справами Львівської обласної ради Валентин Харлов.

«Шановні науковці і практики, від імені Львівської обласної ради вітаю Вас на цьому заході. Зауважу, що тема вашої конференції є надзвичайно актуальною сьогодні. Бо в умовах викликів, які постають зараз перед Україною, значимість економічної безпеки держави – важко переоцінити. Упевнений, в підсумку – ваші напрацювання та ідеї стануть запорукою зміцнення економічної безпеки в усіх галузях життєдіяльності як України, так і Львівщини. Бажаю Вам плідної роботи!», - сказав він.

Крім того, Валентин Харлов наголосив на конструктивній співпраці Львівської обласної ради та Львівської ОДА в галузі економічної безпеки.

Варто додати, що науковці і практики обговорюватимуть: теоретико-методологічні основи формування системи управління економічною безпекою суб’єктів господарювання; інституційні механізми управління системою економічної безпеки держави; ризики та загрози економічній безпеці держави, суб’єктів господарювання та особи в сучасних умовах; створення ефективної інноваційної системи України – імператив її сталого розвитку та економічної безпеки; міжнародний досвід зміцнення економічної безпеки.